Natuurhuisje in Westbeemster

4
Natuurhuisje.nl logo

Charmant landelijk gelegen vakantiehuisje op het erf bij onze Stolp, dit is een voormalige boerderij. De grote tuin waar U ook een heerlijk kampvuur mag maken heeft meerdere zitjes, in de zomer gaat de zon onder bij De Rijp, dit is een prachtig middeleeuws dorpje op loopafstand met meerdere restaurants en gezellige terrasjes, ook kunt U hier kano's huren of wandelen/fietsen in het natuurgebied De Eilandspolder. Toeristische plaatsen als Amsterdam, Zaandam, Zaanse Schans, Alkmaar (kaasmarkt), Volendam, Hoorn en het strand zijn op rijafstand van 20 tot 25 minuten. Het huisje beschikt over twee tweepersoonsbedden, één is een bedkast en één bevindt zich op de vide. Er is een badkamer met douche en toilet en aan de achterkant een kleine keuken voorzien van ijskast, elektrische kookplaat combi-oven/ magnetron en alle benodigde keukengerei. Het heeft een terras aan de zijkant en een veranda aan de voorkant waar u zomers heerlijk kunt genieten van de zonsondergang.

Bijzonderheden natuurhuisje in westbeemster

Tuinmeubilair, Tuin, Barbecue, Terras, Koel-/vriescombinatie, Verwarming (CV), Speelweide, Tuin (omheind), Berwarming (elektrisch), Trampoline, Beamer, Keuken, Parking (x 2), Tweepersoonsbed (x 2), Badkamer, Drinkwater, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in westbeemster

De ligging van "natuurhuisje in westbeemster" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.