Groepsaccommodatie Waarland

8.3
30
Groepen.nl logo

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen kun je hier op dit moment met maximaal 28 personen verblijven

Groepsaccommodatie voor 32 personen, uitbreidbaar naar 40 bedden. Comfortabel, 3 verblijfsruimten, veel overdekte buitenruimte, heel veel open buitenruimte, 10 km van strand en duinen. 

Een vakantiehuis in Noord Holland met een knus boomgaardje

De groepsaccommodatie is voor groepen tot 32 personen (op aanvraag uit te breiden naar 40 personen),  ruim opgezet en biedt veel privacy. Je hebt 8 slaapkamers tot je beschikking met sanitair. Er zijn 4 verblijfsruimtes. In overleg zijn deze in te richten naar de wensen van de groep. Daarnaast zijn er 2 keukens die van alle gemakken zijn voorzien. De overdekte terrassen maken het geheel af. Voor de nodige beweging is er ook een trampoline. In het boomgaardje is het 's zomers goed toeven.

Samen bootje varen over de meren

Zwemmen kun je in recreatiegebied Geestmerambacht of het meertje van Dirkshorn (beiden op 3 km. afstand). Vlakbij is het Waardje, een natuurgebiedje met een meer. Hier kun je zwemmen, maar het is alleen per boot bereikbaar. Wie weet wil onze schipper er voor een paar uur met je heen varen. Natuurlijk kun je ook naar het strand. Onze locatie is niet ver van zee, duin en strand. De supermarkt is 400 meter lopen. Uiteraard is de eigenaar graag bereid je meer informatie te geven of mee te denken over een passend programma.

De ligging van de groepsaccommodatie is in een weide gebied en vlak aan de ringvaart, niet ver van de zee, zo'n 10 kilometer fietsen, 5 door de polder en 5 door het bos. Ook Alkmaar, Hoorn en Schagen zijn vlakbij, en niet te vergeten de Broekerveiling. Recreatiegebied Geestmerambacht heeft veel te bieden, maar je kunt ook naar één van de meertjes bij ons in de buurt, waar gezwommen en gesurft of gekanood kan worden. Er zijn 3 zwembaden, een paar leuke kroegen en een bowling in de omgeving. 

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Noord Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie waarland

De ligging van "groepsaccommodatie waarland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.