Groepsaccommodatie Waarland

10
8
Groepen.nl logo

 Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 6 personen en uitbreidbaar naar 8 personen. Het is een comfortabele accommodatie met zeer ruime tuin en slechts 10 km van strand en duinen. Ideaal voor een heerlijk verblijf aan de kust!

Groepsaccommodatie in Noord-Holland nabij de kust 

Je hebt 3 slaapkamers tot je beschikking met allen eigen sanitair. Eventueel zijn er nog 2 kamers bij te boeken. Er is een verblijfsruimte met keuken welke van alle gemakken voorzien is. Het overdekte terras maakt het geheel af. In het boomgaardje is het 's zomers goed toeven en je beschikt over een ruim grasveld. Zwemmen kun je in recreatiegebied Geestmerambacht of het meertje van Dirkshorn (beiden op 3 km. afstand). Vlakbij is het Waardje, een natuurgebiedje met een meer. Wie weet wil de schipper er voor een paar uur met je varen. Natuurlijk kun je ook naar het strand. De groepsaccommodatie is niet ver van zee, duin en strand. De supermarkt is 400 meter lopen. Uiteraard is de eigenaar graag bereid je meer informatie te geven of mee te denken over een passend programma.

Samen een dagje naar het strand

De ligging van de groepsaccommodatie is in een weide gebied en vlak aan de ringvaart, niet ver van de zee, zo'n 10 kilometer fietsen, 5 door de polder en 5 door het bos. Ook Alkmaar, Hoorn en Schagen zijn vlakbij, en niet te vergeten de Broekerveiling. Recreatiegebied Geestmerambacht heeft veel te bieden, maar je kunt ook naar één van de meertjes bij ons in de buurt, waar gezwommen en gesurft of gekanood kan worden. Er zijn 3 zwembaden, een paar leuke kroegen en een bowling in de omgeving. 


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie waarland

De ligging van "groepsaccommodatie waarland" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.