Groepsaccommodatie Ursem

8.8
30
Groepen.nl logo

Een unieke locatie, midden in de polder, aan de rand van het mooie dorp Ursem. Je bevindt je tussen de lokale dorpsbewoners. Het pand ligt naast een ringvaart, waar je heerlijk kunt varen of zwemmen. Na een gastvrij onthaal zal je je onmiddellijk welkom voelen.

Groepsaccommodatie in Noord-Holland, nabij de kust

Er zijn 7 slaapkamers. Er is een ruime zaal waar je heerlijk kunt vertoeven en die volledig tot jullie beschikking is. Genoeg vermaak, want er zijn Oudhollandse spellen, sjoelbakken en een tafeltennistafel. Ook zijn er diverse arrangementen te regelen in overleg met de eigenaresse. Tevens is er een mogelijkheid om in het voorcafé gezellig met de plaatselijke gasten te zitten. Ook buiten is er ruimte genoeg om je te vermaken.

Ontdek de diverse steden

Deze accommodatie ligt precies tussen: Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard. Landelijk gelegen en meteen aan diverse wandel, fiets en vaarroutes. Amsterdam op is 30 km afstand. verder en ook goed bereikbaar met de auto.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie ursem

De ligging van "groepsaccommodatie ursem" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.