Vakantiehuis Uitdam

7.5
8
Groepen.nl logo

Dit vakantiepark nabij Amsterdam is een bijna verborgen schat aan oer-Hollandse puurheid, maar de stedelijke voorzieningen liggen slechts op een kwartier rijafstand!

Groepsaccommodatie in Noord-Holland, gelegen op een vakantiepark

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 8 personen en heeft een woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een combimagnetron, koffiebonenapparaat, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, waarvan 1 beneden en 3 boven en elk met eenpersoonsbedden. Ook zijn er 2 badkamers met inloopdouche en is er een extra toilet. De bungalow heeft een tuin met meubilair en 2 eigen parkeerplaatsen. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi met een beperkte snelheid. 

Samen een dagje naar Amsterdam

Dit vakantiepark ligt in een waterrijk gebied. Je kunt het eiland Marken zien liggen, maar ook Amsterdam kun je zien liggen. Op het vakantiepark is een overdekt zwembad, indoor speeltuin, midgetgolf en je kunt er fietsen huren. Voor eten en drinken kun je terecht in het restaurant (à la carte), (eet-)café of snackbar.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis uitdam

De ligging van "vakantiehuis uitdam" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.