Groepsaccommodatie Spanbroek

9.7
40
Groepen.nl logo

Zeer luxe en stijlvolle groepsaccommodatie in een pittoreske omgeving. Geschikt voor families, vriendengroepen, bedrijven en trainingsdoeleinden met uitzicht op het prachtige Noord-Hollandse landschap. 

Een groepsaccommodatie in Noord-Holland met vergaderzaal

De groepsaccommodatie beschikt over meerdere ruime leefruimtes. Door de combinatie van een klassiek en industrieel interieur heeft iedere ruimte een eigen luxe sfeer. De herberg is voorzien van tien slaapkamers, waarvan zeven met eigen sanitair. Voor de andere slaapruimtes is een aparte gezamenlijke sanitaire voorziening met drie toiletten en vier douches. De comfortabele bedden zijn extra lang (2.10). In de eetzaal is een ruime eethoek, loungehoek met extra groot tv-scherm en een hoek met statafels en barkrukken. Ook is een muziekinstallatie + microfoon aanwezig. De open keuken met bar heeft een gasfornuis met 6 pitten, vaatwasser, koelkasten, vriezer, oven en magnetron. De keuken grenst aan een sfeervolle tuinkamer met binnen barbecue en terras met OFYR als barbecue of kampvuur.. Optioneel is een biertap (BLADE) met vaten van 8L te huur. Vanuit de keuken kun je met een open trap naar de recreatiezaal met o.a. poolbiljart, tafeltennis, tafelvoetbal, beerpong en sjoelbak. Tevens heb je hier een geweldig uitzicht op het prachtige landschap. 

De groepsaccommodatie is uitstekend geschikt voor trainingen, teambuilding, workshops of retreats. Het is een inspirerende vergaderlocatie in de kop van Noord-Holland tussen Alkmaar en Hoorn met ruime (gratis) parkeergelegenheid. Op de begane grond bevindt zich een vergaderzaal voor 40 personen en yogaruimte tot 15 personen. Deze zijn los bij te boeken. Vooral de landelijke omgeving met het Kerkhuys en Raadhuis maakt het pittoreske plaatje compleet. Er is mogelijkheid tot gebruik van een TV-scherm, flipover en kleine kitchenette. Daarnaast is in de gehele accommodatie WiFi beschikbaar. Tip: Rondje 'Wipbrug' is een ideale onderbreking - wandelroute van 30 min. door de Noord-Hollandse polder. Een extraatje van ons, we zorgen dat een basisvoorraad wc-rollen, handzeep, koffiefilters en keukenlinnen voor jullie aanwezig zijn. 

Samen een dagje naar Amsterdam of Volendam

De groepsaccommodatie is landelijk gelegen, maar op loopafstand van alle voorzieningen van het dorp Spanbroek. De winkels en een busstation bevinden zich binnen 1 km. Op 5 min. rijden ligt het treinstation Obdam. 

Alkmaar, Hoorn, Medemblik, Schagen en Enkhuizen zijn prachtige historische steden die in de buurt zijn. Andere mogelijkheden zijn een dagje Amsterdam, Volendam of naar het strand of bos. 

De groepsaccommodatie bevindt zich tegenover een kerk als cultureel centrum waar regelmatig concerten van modern tot klassiek te beluisteren zijn. Aan de achterzijde van de groepsaccommodatie bevindt zich een klein passantenhaven met een tewaterlating en aanlegsteigers.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie spanbroek

De ligging van "groepsaccommodatie spanbroek" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.