Groepsaccommodatie Sint Maartenszee

8.3
11
Groepen.nl logo

Net buiten Sint Maartenszee op slechts 2 km van het strand vind je deze leuke en sfeervolle groepsaccommodatie voor maximaal 11 personen. De monumentale hoeve is zeer gezellig en compleet nieuw ingericht. Het is een ideale uitvalbasis voor een heerlijke vakantie met de hele familie of met vrienden vlakbij de zee, het strand en de duinen!

Groepsaccommodatie in Noord-Holland nabij het strand 


In de riante woonkamer heb je bij de zithoek een grote Smart TV en een gezellige houthaard. De luxe compleet ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een magnetron, oven en vaatwasser. Naast het traditionele filter koffiezetapparaat heb je ook een Nespresso koffiemachine. De vakantieboerderij heeft 11 éénpersoons boxspring bedden van 210 cm. lang verdeeld over 4 slaapkamers. De badkamer heeft een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel. In de nieuwe 2e badkamer op de begane grond beschik je over een heerlijke regendouche en wastafel. Als de temperatuur goed is dan kun je al heel snel buiten zitten op het zonneterras of zonneweide (van maar liefst 350 M2) en met de Weber barbecue maak je de gezelligheid compleet!

Samen een dagje naar het strand


 Het strand, de zee en de duinen liggen op slechts 10 minuten fietsen. Heerlijk voor een dagje strand, een mooie wandeltocht door de duinen of een rustgevende fietstocht. De gezelligheid van Schoorl, Callantsoog, Schagen of Alkmaar is nabij, leuk voor een middag shoppen of een drankje op het terras. Maar ook een dagje Amsterdam of Texel behoort tot de mogelijkheden vanaf ons bungalowpark in Noord Holland. De verhuurders hebben de leukste tips voor je verzameld en als je op het park bent, kun je natuurlijk ook altijd even langs de receptie komen voor nog meer ideeën!

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties bij zee 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie sint maartenszee

De ligging van "groepsaccommodatie sint maartenszee" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.