Vakantievilla Sint Maarten

10
12
Groepen.nl logo

De vakantievilla ligt aan een 'wiel' ( een rond meertje) dat is ontstaan door dijkdoorbraken in de 12e eeuw. In 1250 lag Sint Maarten namelijk nog aan zee! Geniet van het uitzicht, maar ook van de villa en het park met zijn faciliteiten. Zo is er een groot buiten zwembad ( open van 1 mei tot half september) en een speeltuin met trampoline en kabelbaan.

Luxe villa in Sint Maarten, nabij het strand

Er zijn zes ruime slaapkamers, drie badkamers en een heerlijke lounge en eettafel. De open keuken heeft een groot gasfornuis en voldoen koelmogelijkheden voor koude biertje en witte wijn. En dan het grote terras met twee parasols van 4 bij 4 meter en een buiten eettafel voor 12 personen! Heerlijk buiten zitten in de lounge, BBQ'en op een stoere ofyr en buiten eten met uitzicht op 't wiel. Helemaal geweldig! 

Ontdek samen de omgeving 

De villa ligt op 6 km van de kust en 5 km van Schagen. Het strand, de duinen, restaurants, cafe's, een bioscoop en golfbanen om de hoek!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla sint maarten

De ligging van "vakantievilla sint maarten" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.