Groepsaccommodatie Schoorl

7.9
20
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gelegen bij een manege en je kijkt uit over de eerste beboste duinenrij van Schoorl
 Mogelijkheid tot paardrijden voor alle niveaus. Mountainbiken over een parcour is mogelijk. Mountainbikes en fietsen zijn te huur. Leuke kantine op terrein aanwezig. Deze is helemaal gescheiden van de groepsaccommodatie. Je mag gebruik van maken van de kantine tijdens de openingstijden. Catering beschikbaar op aanvraag.

Een groepsruimte in Noord-Holland met grote slaapzaal

Er is een verblijfsruimte voor je groep met een grote eettafel, zithoek met houtkachel en open keuken. Daarnaast is er een appartement. Er een slaapzaal voor 16 personen met aangrenzend een grote badkamer met vier douches en wastafels. Het appartement beschikt over een eigen ingang met 2 slaapkamers, badkamer, ingerichte keuken en een woonkamer. Voor de groepsaccommodatie is je eigen terras voor de groep. Er is veel te zien, want de manege is in bedrijf. Let op: om 11 uur dient het rustig te zijn en om 12 uur volledig stil. 

Samen een dagje struinen door de bossen

De groepsaccommodatie ligt vlak bij zee en op 10 minuten fietsen van het centrum van Bergen of centrum van Schoorl met gezellige uitgaansmogelijkheden, restaurants, mooie winkels, musea en zo meer. In de bossen en de duinen vind je naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Huis huren in Noord-Holland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Schoorl

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie schoorl

De ligging van "groepsaccommodatie schoorl" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.