Groepsaccommodatie Middenbeemster

8.6
22
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie kan voor families, vriendengroepen of sportclubs aan vele wensen voldoen. 

Een vakantiehuis in Noord Holland waar het bed voor je wordt opgemaakt 

Het groepsverblijf beschikt over 7 luxueuze kamers, waarvan 1 kamer een appartement is met 2 slaapkamers en een badkamer. Deze 8 slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er 6 extra bedden om in de kamers te plaatsen. Deze groepsaccommodatie heeft een grote keuken met een terras. Daarbij is er ook een ruime huiskamer met loungebank en tv. Hier kan iedereen relaxen en/of tv kijken. Verblijf op basis van zelf verzorging en wordt aangeboden inclusief bedlinnen en handdoeken. Je bed is opgemaakt bij aankomst. Mogelijkheid om ontbijt, lunch, diner, hapjes en/of drankjes te laten bezorgen door naastgelegen restaurant.

Samen varen door de verschillende natuurgebieden

De gemeente Beemster ligt in het midden van Noord-Holland en heeft tientalle fiets- en wandelroutes. Vlakbij kun je kano's, roeiboten en fluisterboten huren om de omgeving ook via het water te verkennen. De liefhebbers van Oudhollandse stadjes zullen hier ook gegarandeerd aan hun trekken komen met de dorpjes Edam, Volendam, Marken, Monnickendam en Hoorn op geringe afstand.  De accommodatie ligt op 300 meter afstand van het luxe Fort Resort Wellness Beemster. Fietsverhuur behoort ook tot de mogelijkheden (op aanvraag). De accommodatie is gelegen op 19 km. afstand van het centrum van Amsterdam, wat eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer. De bushalte is namelijk voor de deur. Ook bestaat de mogelijkheid om het groepsverblijf te combineren met golfen of feesten/vergaderen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie middenbeemster

De ligging van "groepsaccommodatie middenbeemster" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.