Zeilboot vanuit Enkhuizen

10
18
Groepen.nl logo

Klaar voor avontuur? Kom dan aan boord van dit fantastische schip voor een heerlijke zeiltocht! Ontdek samen het IJsselmeer en bezoek onderweg de gemoedelijke havenstadjes. Of vaar uit naar de Waddenzee en breng een bezoek aan de prachtige eilanden. Samen met je gezin, familie, vrienden, vereniging, bedrijf of school plannen de schippers de zeilroute, afhankelijk van je wensen, de windsterkte en windrichting.

Unieke beleving: overnachten op een boot

Het interieur van dit schip is in 2012 compleet vernieuwd. Zo garanderen de comfortabele hutten en de compleet uitgeruste keuken je een aangenaam verblijf aan boord. Of je nu binnen of buiten bent, het is op dit schip altijd genieten. Zeilliefhebbers zijn natuurlijk zo lang mogelijk aan dek en helpen de schipper terwijl anderen aan boord kunnen genieten van een heerlijke plek in de zon of in de veilige kuip om daar te ontspannen in de gezonde buitenlucht.
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Ontdek de mooiste plekken van Nederland

Welke route je ook vaart; de zeer ervaren schippers Len en Elke weten van elke zeiltrip een heuse ervaring te maken. Hun grote en langdurige ervaring gebruiken ze graag om je mee te nemen in al het moois dat het IJsselmeer en de Waddenzee te bieden hebben. Iedere reis op dit schip is een 'volmaakte' belevenis. Samen gaan jullie onderweg naar de mooiste plekken van Nederland en ontdekken jullie de wonderen van onze vaderlandse natuur.

Bekijk ook de andere mogelijkheden slapen op het water

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging zeilboot vanuit enkhuizen

De ligging van "zeilboot vanuit enkhuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.