Platbodem Enkhuizen

10
20
Groepen.nl logo

Aan boord van deze tweemastklipper uit 1906 vind je 20 fijne slaapplaatsen voor meerdaagse zeiltochten. Het 32 meter lange schip biedt door haar diepe kuip aan dek veel comfort aan haar passagiers. De hoge relingen langs de brede gangboorden zorgen voor een optimaal en veilig gevoel voor iedereen aan boord.

Slapen op het water in Friesland 

Dit schip beschikt naast 20 slaapplaatsen over maar liefst 5 douches en 5 toiletten. Er is zelfs een heuse tweepersoonshut met een tweepersoonsbed aan boord voor een romantische nacht aan boord. Alle hutten zijn voorzien van eigen dakramen welke je gelegenheid geven om s nachts te genieten van de sterrenhemel.
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Geniet van de mooie uitzichten op zee

De volledig uitgeruste keuken geven je voldoende mogelijkheden om voor alle passagiers een lekkere maaltijd te bereiden. Uiteraard kun je dat ook uitbesteden aan een privé kok aan boord. In het ruime en lichte dagverblijf is voldoende plaats om samen te genieten van een mooie maaltijd, een spel te spelen of een boek te lezen. Last but not least: deze tweemastklipper beschikt over uitstekende zeileigenschappen en brengt je met gemak naar alle mooi plekjes!

Bekijk ook de andere mogelijkheden overnachten op het water

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging platbodem enkhuizen

De ligging van "platbodem enkhuizen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.