Villa Comfort 6 personen

7.7
6
Topparken.nl logo

Vrijstaande vakantievilla met twee verdiepingen en een ruime tuin, gelegen direct aan het water. Geniet van de natuurrijke omgeving en kom volledig tot rust tijdens uw verblijf op Park Westerkogge!

Deze comfortabele villa biedt ruimte voor 6 personen. De benedenverdieping bestaat uit een slaapkamer, ruime badkamer, sfeervol woongedeelte en moderne keuken met eettafel. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving. Het woongedeelte is ingericht met twee banken, twee comfortabele fauteuils, een salontafel en een flatscreen tv. De keuken is volledig ingericht, met onder andere een koelkast, vaatwassen en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie, waardoor u alles tot uw beschikking heeft voor een zorgeloos verblijf.

De woning heeft in totaal drie slaapkamers: een slaapkamer op de benedenverdieping en twee slaapkamers op de bovenverdieping. Alle bedden zijn opgemaakt bij aankomst en zijn van zeer goede kwaliteit (boxsprings), voor een heerlijke nachtrust. 

Door het grote woonoppervlak van de vakantiewoning en de ruimte rondom, is het heerlijk verblijven in de Villa Comfort. To-do list na aankomst: Inchecken, uw auto naast de deur parkeren en genieten!

Boekingsinformatie

Ligging villa comfort 6 personen

De ligging van "villa comfort 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.