Deluxe 6 personen Wellness

8.2
6
Topparken.nl logo

Optimaal genieten en tot rust komen in een luxe vakantiewoning aan het water met eigen sauna, spa en buitendouche. 

De vakantiewoning biedt plaats voor 6 personen, is modern ingericht en heeft een prachtige ligging. Het woongedeelte bestaat uit een ruime eettafel en een comfortabele zithoek met een tweepersoons zitbank, twee luxe fauteuils en een flatscreen tv. De grote ramen en openslaande deuren geven een prachtig uitzicht op de waterrijke omgeving. Grenzend aan het woongedeelte ligt de volledig ingerichte keuken. Met onder andere een koelkast met diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie, is de keuken van alle gemakken voorzien. 

Het vakantiehuis heeft drie slaapkamers en een aparte badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: twee slaapkamers met ieder twee boxspring bedden en een slaapkamer met een stapelbed.

De ruime tuin, grenzend aan het water, beschikt over een privé sauna, spa en buitendouche! De wellnessfaciliteiten zijn onbeperkt en op elk gewenst moment te gebruiken. Ook beschikt de tuin over een gemeubileerd terras met parasol en een eigen parkeerplaats.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen wellness

De ligging van "deluxe 6 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.