Deluxe 6 personen

8.1
6
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen, ideaal voor de echte water- en natuurliefhebbers. Ontspan ultiem en komt tot rust in dit luxe, compleet uitgeruste vakantiehuis.

Geniet zowel binnen als buiten van uw welverdiende vakantie met dit luxe, ruime vakantiehuis. Bij binnenkomst wordt uw oog direct getrokken naar de luxe en moderne woonkamer. Deze is voorzien van een mooie zithoek met genoeg comfortabele plekken voor het hele gezelschap en een grote flatscreen tv. Heerlijk wanneer u tijdens de koudere avonden met zijn allen wilt genieten van een goede film of een spelletje. De woonkamer met veel natuurlijk lichtinval beschikt verder ook over een moderne comfortabele eethoek welke plaats biedt aan 6 personen. Dit maakt het de ideale plek om samen te genieten van het ontbijt of een heerlijke zelfgemaakte avondmaaltijd. Het luxe vakantiehuis is verder voorzien van een compleet uitgeruste keuken met o.a. een koelkast, diepvries, kookgelegenheid, broodrooster, combimagnetron, oven, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Wanneer u doorloopt naar de drie slaapkamers, dan valt u vast op dat de bedden al voor uw gemak opgemaakt zijn. U hoeft hier bij aankomst niet meer naar om te kijken en kunt direct genieten van uw vakantie. Twee van de drie slaapkamers beschikken over twee eenpersoons boxsprings en één slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Tot slot heeft het vakantiehuis ook een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de woonkamer leiden grote glazen deuren naar de ruime tuin welke voorzien is van alle gemakken: comfortabel terrasmeubilair, een grote parasol en een mooi aangelegd terras. De tuin kent een prachtig uitzicht over water en weilanden. Dit luxe vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. Het Deluxe vakantiehuis voor 6 personen is ideaal voor grote groepen die hun vakantie in alle luxe willen beleven. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 6 personen

De ligging van "deluxe 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.