Deluxe 4 personen

8
4
Topparken.nl logo

Luxe vrijstaand en modern vakantiehuis voor 4 personen, omgeven door water en natuur. U zult gegarandeerd een vakantiegevoel krijgen door deze bijzondere combinatie van luxe én natuur.

In dit luxe en modern ingerichte vakantiehuis kunt u pas echt genieten van uw welverdiende vakantie. Dit compleet uitgeruste vakantiehuis heeft een stijlvolle woonkamer met een comfortabele bank, een luxe fauteuil en een grote flatscreen tv. De ruime woonkamer is verder ook voorzien van een comfortabele eethoek welke plaats biedt aan 4 personen. Dit in combinatie met de compleet uitgeruste keuken maakt dit een uiterst geschikte plek voor een gezellig avondje samen koken en tafelen. De keuken van dit vakantiehuis beschikt namelijk over een koelkast, diepvries, gasstel, broodrooster, combimagnetron, oven, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het vakantiehuis Deluxe voor 4 personen beschikt verder over twee slaapkamers met veel natuurlijk lichtinval: een ruime tweepersoons slaapkamer en een tweede slaapkamer voorzien van twee eenpersoonsbedden. Binnen wordt het vakantiehuis gecomplementeerd door een badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder valt er ook buiten veel te genieten, dankzij de ruime tuin en het luxe terras voorzien van comfortabel terrasmeubilair en een parasol. Een heerlijke plekje wanneer u met het hele gezelschap wilt genieten van een heerlijke maaltijd. Dit luxe vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. En om uw vakantie direct bij aankomst van start te laten gaan, hebben wij de bedden alvast voor u opgemaakt. Het Deluxe vakantiehuis voor 4 personen is een zeer compleet vakantiehuis waar u dan ook ultiem tot rust kunt komen. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen

De ligging van "deluxe 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.