Groepsaccommodatie Amsterdam

10
28
Groepen.nl logo

Een keer heel wat anders! Verblijf met je groep in een grote hal met vintage caravans en strandhuisjes. Is dat niet uniek? Kies tussen een vintage of classic caravan of slaap in een strandhuisje of een speciaal voertuig. Elke overnachtingsplek is uniek en speciaal gerenoveerd en gemoderniseerd. 

Groepsaccommodatie in Amsterdam met vintage caravans 

Er zijn minimaal 28 slaapplaatsen Vanaf medio 2021 wordt dit verder uitgebreid. 
 365 dagen per jaar kamperen met alleen de voordelen en niet de nadelen daarvan. Het is er altijd heerlijk droog en warm. Je bent binnen in een ruime hal van 1000 m² en toch stap je uit je caravan op het gras. Een boom, een schommel, je eigen terras, het is er allemaal. De accommodatie heeft geen keuken voor haar gasten beschikbaar, maar gezellig samen eten is wel mogelijk. Alle maaltijden kunnen worden bezorgd of worden voor je verzorgd. Er is voldoende sanitair met lekkere douches, wastafels en toiletten. 

Genieten van de hoofdstad

De ligging is perfect! Binnen 8 metrominuten ben je in downtown Amsterdam en op 8 fietsminuten van het groene gebied rond de rivier de Amstel. Mooi Amsterdam biedt iedere bezoeker fantastische ervaringen. Probeer ook zeker verder te kijken dan alleen de prachtige grachten, de beroemde musea, het Anna Frank-huis, de Wallen en de rondvaartboten. De verhuurders kunnen je op weg helpen naar leuke, onverwachte plekjes midden in de stad, maar ook juist daarbuiten. En vergeet niet te genieten van het heerlijke groen aan de randen van de stad.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie amsterdam

De ligging van "groepsaccommodatie amsterdam" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.