Groepsaccommodatie Akersloot

7.4
10
Groepen.nl logo

Dit landhuis ligt direct aan het Noordhollands Kanaal, aan de rand van het dorp Akersloot. Een plek voor waterliefhebbers en fietsers: het kanaal staat in directe verbinding met het Alkmaardermeer. 

Een vakantiehuis in Noord Holland met ruime living

Op de begane grond is een ruime living met de keuken als centraal punt. Een van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond. Deze heeft een inloop badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet. Tevens zeer geschikt voor minder validen. De overige vier slaapkamers zijn op de etage gelegen. Deze hebben allemaal een keukenblok met koelkast en warm en koud water. Op de etage vind je tevens een badkamer met douche, toilet en wastafel evenals een separaat toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van 2x 1 pers boxspring bedden van 2.10 m lang. Aan de achterzijde van de groepsaccommodatie is een terras met tuinmeubilair. In het tuinhuisje staat een ruime 2 persoons infrarood sauna. De kinderen kunnen er spelen en mogen ook op de naast gelegen camping de trampoline, glijbaan, skelters, jeu de boules baan gebruiken en ze kunnen genieten van de boerderijdieren. Ook kun je Boerengolf spelen, kano's en (elektrische) fietsen huren. Vraag naar de mogelijkheden betreffende catering. 

Samen een dagje naar het strand

Het landhuis ligt zeer centraal. Egmond met zijn strand en brede duinen ligt op 9 km afstand, ook de bruisende kaasstad Alkmaar geeft veel vertier. Akersloot met het Alkmaardermeer is een watersport gemeente waar goed gezeild en gesurft kan worden. In het weekend is de zwarte markt in Beverwijk een bezoek waard. Je kunt in de directe omgeving uit veel diverse eetgelegenheden kiezen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie akersloot

De ligging van "groepsaccommodatie akersloot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.