Natuurhuisje in Akersloot

2
Natuurhuisje.nl logo

Deze ruim 100-jaar oude mooi gerestaureerde monumentale bollenschuur is ideaal voor een rustig overblijf aan de rand van het aardige dorp Akersloot. Het dorp heeft een aantal voorzieningen zoals een bakker, slager, groenteboer, viswinkel, supermarkt, drogist, huishoudwinkel, fietsenwinkel, kapper, pedicure, bibliotheek, café, cafetaria, chinees restaurant, ijssalon. Nabijgelegen is de A9, de verbindingsweg naar Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en IJmuiden. De bovenverdieping wordt vast verhuurd en de benedenverdieping is als natuurhuisje te huur. De grote tuin is gemeenschappelijk met de bovenhuurder te gebruiken. Het zitje en terras zijn voor gebruik voor het natuurhuisje. Parkeren kan voor de Bollenschuur (gedeeld) of aan de zijkant aan de weg. De prijs is inclusief bedlinnen, handdoeken en vaatdoeken. Aanwezig: kleine oven, wc-papier, ventilator. Sleuteloverdracht kan contactloos. Fietsen kunnen achter staan. Fietsverhuur op 1,2 km afstand. Busstop op 500 m.

Bijzonderheden natuurhuisje in akersloot

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras, Koel-/vriescombinatie, Verwarming (CV), Speelweide, Tuindeuren, Tuin (omheind), Internet, Tuin (gedeeld), Trampoline, Tv, Keuken, Parking, Tweepersoonsbed, Badkamer, Drinkwater, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in akersloot

De ligging van "natuurhuisje in akersloot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.