Groepsaccommodatie Wanroij

9.6
20
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie voor groepen van 12 tot maximaal 20 personen is gelegen op een volledig in bedrijf zijnde boerderij. De boerderij staat 1 km van een natuurgebied af en bewegwijzerde fiets- en wandelpaden gaan langs de deur. In overleg gratis gebruik van het zwembad, sauna en fietsen.

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met sauna én zwembad

Proef de Brabantse gezelligheid en kom overnachten in dit luxe vakantieadres met zwembad en sauna gelegen op een actieve boerderij. U beschikt over een verblijfsruimte met zit- en eetgedeelte, een moderne keuken en overdekte speelkamer met biljart en tafeltennistafel. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals 5-pits gasfornuis en vaatwasser. Alle slaapkamers zijn toegankelijk voor mindervaliden en gelegen op de begane grond. Tevens is er één volledig aangepaste badkamer met douche, toilet en wastafel. De 8 luxe slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings, en een eigen badkamer met douche en toilet.

Afgezonderd van de buitenwereld komt u helemaal tot rust in ons saunaverblijf met aangrenzend buitenzwembad. Na het nemen van een sauna, neemt u een verkwikkende douche waarna u heerlijk kunt bijkomen op een ligbed. Een heerlijke manier om volledig tot rust te komen.
Actie: gratis ontbijt bij een reservering voor de midweekse periode (deze actie geldt alleen buiten de schoolvakantie).

Samen struinen door de bossen

In de omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Enkele fietsen staan voor u klaar en kunt u in overleg gratis gebruiken. Natuurlijk kunt u ook rustig op de accommodatie verblijven. Hier zijn diverse binnen en buiten spelen aanwezig. Zo is er een speelweide met speeltoestellen, een voetbalveld, terras met tuinmeubilair en overdekt terras waar u uit de wind kunt zitten. Het verzorgen van uw ontbijt, lunch, diner of barbecue behoort ook de mogelijkheden

Huisje huren in Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie wanroij

De ligging van "groepsaccommodatie wanroij" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.