Heydehuis

9.1
6
Glampings.com logo

Dit sfeervolle en vrijstaande houten huis op 't Heydeveld is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een ruime woonkamer gelegen met eigen keuken, eet- en zithoek. Het aangrenzende terras heeft uitzicht op onze prachtige natuurtuin. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. De badkamer heeft een douche, bad en toilet met automatische lucht afzuiging, deze badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Beneden in de woning heeft de slaapkamer ook nog een eigen douche met wasbak. Ook is er op de begane grond nog een extra toilet (met automatische lucht-afzuiging).
Deze accommodatie heeft klimaatcontrole.

Bij een boeking krijg je automatisch één van de huisjes toegewezen. Wil je in een specifiek type huis verblijven, dan kun je jouw voorkeur tijdens de boeking aangeven. Je betaalt hiervoor een kleine meerprijs. In enkele van onze huizen zijn géén honden toegestaan. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de klantenservice +31 413 262585.

Inclusief:

  • Onbeperkt toegang tot het park
  • Eigen kookfaciliteiten
  • Unieke ligging in de natuur
Over dit houten huisje voor 6 personen

Aantal personen: 6                                                         Oppervlakte: 70 m2
Badkamers: 1  (extra douche slk beneden)           Ligging: centraal
Toiletten: 2                                                                        Inchecken: 15.00 uur
Slaapkamers: 3                                                                Uitchecken: 10.00 uur

Boekingsinformatie

Ligging heydehuis

De ligging van "heydehuis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.