Groepsaccommodatie Someren

9.5
52
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie met zwembad, sauna, subtropische tuin, ontspanningszaal, buitenterrassen met barbecue-inrichting en sportveld, ligt midden in een Brabants natuurgebied op slechts 20 km van Eindhoven. Met 25 kamers voor in totaal 52 personen kan deze groepsaccommodatie voor bedrijven, families en groepen aan alle wensen voldoen. Daarnaast is er ruim plaats voor je feest, bruiloft, receptie of vergadering voor 100 genodigden. Je verblijft er met alleen uw groep, er zijn geen buren en de terreinen zijn geheel afgesloten.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met zwembad en sauna 

De 20 appartementskamers hebben ieder een eigen badkamer en toilet en zonodig kan een babybedje of een kinderbed op de kamer worden bijgeplaatst. Je kunt hier verblijven op basis van volledige verzorging, zelfverzorging of een mix daarvan. Voor zelfverzorging is er een keuken en een afwaskeuken. Voor BBQ en wokken staat professionele apparatuur en speciale koeling ter beschikking. Er zijn recreatieve voorzieningen voor zomer- en winterseizoen. Naast een binnen- en buitenzwembad, een grote sauna, een aparte recreatiezaal met poolbiljart, voetbalspel en dartborden is er een sportveld, jeu de boules baan en zijn er speciale fiets- en wandeltochten voor je uitgezet. Er zijn mogelijkheden variërend van een huifkartocht tot vlieglessen voor burgerluchtvaart, van een excursie of museumbezoek tot vissen en jagen. Desgewenst kan geheel gratis een recreatief of educatief programma speciaal naar je wensen worden samengesteld. Indien je volledige maaltijdverzorging wenst dan geldt er een minimum van 44 personen.

Maak samen diverse fietstochten

Je kunt een huifkartocht maken, maar je kunt ook leren vliegen in echte vliegsimulatoren. Je vindt er een natuurmuseum, een molen, een bijentuin en diverse musea. Er zijn kastelen, natuurreservaten en dierenparken. Je kunt fietsen huren en er zijn speeltuinen en zwembaden. Maar ook restaurants, sportaccommodaties en winkelparadijs Eindhoven ligt op slechts 20 km afstand. Er is een foto-oriëntatietocht en een fietstocht door de mooiste plekjes van Brabant voor je uitgezet vanaf de accommodatie. 

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie someren

De ligging van "groepsaccommodatie someren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.