Groepsaccommodatie Someren

8.5
20
Groepen.nl logo

Monumentale pastoorswoning (1932) aan de rand van de Peel en de Strabrechtse-heide, midden in het centrum van Someren-Eind. Dit cultuurhistorisch pand gelegen aan het dorpsplein straalt van buiten, maar zeker ook van binnen een rustieke sfeer uit!

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met groot speelveld


De groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen. Je hebt hier de beschikking over 6 slaapkamers en 2 douches! Daarnaast is er een keuken en gezamenlijke ruimte aanwezig waar je gezellig samen spelletjes kunt spelen. Wie van jullie is het meest fanatiek? Buiten is er een grote omheinde tuin met speelveld, wat uitnodigt tot buitenactiviteiten en in het midden een grote monumentale, fotogenieke beuk. De woning heeft een eigen fietsschuurtje én er is eigen parkeergelegenheid. Mogelijkheden tot arrangementen met de lokale ondernemers.

Onderneem samen diverse sportieve activiteiten



Someren-Eind ligt in de stedendriehoek Eindhoven Helmond Weert, met de Peel en Strabrechtse Heide onder handbereik. Wandel-, fiets- en mountainbike routes zijn snel te bereiken. Evenals een tweetal mooie golfbanen, speeltuin op loopafstand en vele restaurants met Brabantse gezelligheid!



Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie someren

De ligging van "groepsaccommodatie someren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.