Vakantiehuis Schaijk

8.1
40
Groepen.nl logo

Een volledig ingerichte groepsaccommodatie, die plaats biedt aan max. 40 personen. Het gebouw is gelijkvloers en bovendien voorzien van vloerverwarming. Buiten heb je een terras met tuinmeubilair. Deze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families, scholen en verenigingen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met speelbos

Er zijn 6 slaapkamers. Kamer 5 en 6 is een doorloopkamer (zonder deur tussen die twee slaapkamers). Er is een goed uitgeruste keuken. Een huiskamer met tv, video, dvd, audio en internet en een daaraan grenzende eetgelegenheid. Er zijn aparte dames - en herenbadkamers die ieder bestaan uit twee toiletten en drie douches. Alles is gelijkvloers en voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Verder heeft de groepsaccommodatie een terras met veel privacy. Faciliteiten waar je in het seizoen gebruik van kunt maken: een ruime en veilige speeltuin, twee zwembaden (zowel diep als ondiep), twee tennisbanen, ruimte om te tafeltennissen, een sportveld, een speelbos, jeu-de-boulesbanen en de mogelijkheid tot fietshuur.

Maak gebruik van de voorzieningen op de camping

Groepsaccommodatie die deel uitmaakt van een familiecamping, gelegen aan de rand van het natuurgebied de Maashorst. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de op het terrein aanwezige faciliteiten, zoals het buitenzwembad, tennisbanen, grote speeltuin, sportveld en midgetgolfbaan. In de nabije omgeving veel fiets- en wandelmogelijkheden. Vele bezienswaardigheden en attractieparken in de directe omgeving.

Huisje huren in Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis schaijk

De ligging van "vakantiehuis schaijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.