Groepsaccommodatie Ravenstein

10
24
Groepen.nl logo

De kippetjes lopen rond op het erf en zie je in de woonkamer terwijl je in de ruime zithoek heerlijk kunt relaxen 🐓 Hang met je vrienden aan je eigen barretje met eigen tapinstallatie of praat bij met een kopje thee voor de open haard.

Een groepsaccommodatie in Brabant met sauna en hottub

Er zijn in totaal maar liefst 10 slaapkamers met allemaal een eigen douche, toilet en wastafel. Waarvan 8 slaapkamers met tweepersoons bedstee, 1 kamer met 4 één persoons boxspring en 1 kamers met 4 hoogslapers. Om ervoor te zorgen dat je zeker tot rust komt zijn alle matrassen van goede kwaliteit en bovendien extra lang (210 cm). Via de grote glazen pui kunnen de boerderijdieren de woonkamer in lopen. Er is ook een echte bar waar je zelf een biertje kunt tappen. Proost! Geen zin om zelf de boodschappen te doen? Je kunt een compleet boodschappenpakket ontvangen, inclusief recepten uit grootmoeders tijd, of een barbecue laten komen. Op het perceel bevinden zich diverse escape rooms! Om de hoek van het vakantiehuis zijn VR-Rooms waar je kunt zweven door de ruimte of een reis naar de toekomst kunt maken. Op de locatie van het huis zijn ook E-Steps en E-Choppers te huur. Genoeg vermaak dus!

Ontdek samen de natuur

De accommodatie ligt in het buitengebied van vestingstadje Ravenstein. Onder de rook van Den Bosch en de vleugels van Nijmegen. Midden in de polder vlak aan de maas. Een mooie dijkwandeling is een aanrader.

Huisje huren in Noord-Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie ravenstein

De ligging van "groepsaccommodatie ravenstein" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.