Groepsaccommodatie Oijen

8.7
16
Groepen.nl logo

Uitzonderlijke groepsaccommodatie in een Kasteel! Samen met je familie of vriendengroep kun je een weekend, midweek of week verblijven in het nostalgische kasteel!

Een groepsaccommodatie in Brabant met kasteeltuin 

Vanuit de kasteeltuin betreed je het Westelijk huis van het kasteel, waarin de zeer comfortabele groepsaccommodatie is gevestigd. Dit huis beschikt o.a. over een riante woonkamer met open haard, een landelijke keuken met aangrenzend een ruime eetkamer en zes 2- persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Er zijn 2 verschillende etages in het 15e eeuwse kasteeltorentje. De gehele groepsaccommodatie straalt zowel het karakteristieke van vroeger uit als de luxe van nu. Buiten kun je zitten onder de veranda, plezier maken in de riante kasteeltuin of wandelen op de bijbehorende dijk met uitzicht over de weilanden en de Maas.

Voel je als een prins of prinses tijdens je weekendje weg in Brabant 

Buiten de kasteeltuin kun je ook volop genieten van veel wandel- en/of fietsplezier in het natuurschoon die de omgeving rijk is. Tegelijkertijd zijn er op korte afstand ook tal van horeca- en recreatiegelegenheden, bijvoorbeeld aan de veelzijdige Maasroute, in het centrum van Oss (op 5 km afstand), of met het pontje over in het mooie Gelderland.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie oijen

De ligging van "groepsaccommodatie oijen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.