Groepsaccommodatie Liessel

8.1
24
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is rustig gelegen aan de rand van de Peel voor 24 personen. Op het terrein is tevens een paardenranch en er wordt een natuurterrein ontwikkeld.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met speelruimte 

Je hebt de beschikking over een woonkamer met ruime zithoek bij de haard en een eetgedeelte, radio en tv met dvd-speler. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Via de keuken kom je in een extra woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Voor de kinderen is er een speelruimte met tafeltennis en tafelvoetbal. De gehele groepsaccommodatie bevindt zich op de begane grond, hierdoor is deze accommodatie ook zeer geschikt voor mensen met een beperking. In totaal zijn er twaalf slaapkamers. Daarvan hebben 9 kamers 2 boxspring bedden en een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Daarnaast zijn nog drie kamers die het sanitair op de gang hebben, hiervan is één badkamer volledig aangepast. Buiten heb je een terras. 

Samen struinen door de bossen

De accommodatie ligt in het buitengebied van het dorp Liessel, op enkele kilometers van het dorp Deurne, middenin het Brabantse Peelgebied. Het geheel ligt in een landelijke en bosrijke omgeving. Fietsers en wandelaars kunnen een bezoek brengen aan het natuurreservaat de Groote Peel met het bezoekerscentrum. In de omgeving zijn diverse zwembaden, golfbaan en pretpark. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie liessel

De ligging van "groepsaccommodatie liessel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.