Groepsaccommodatie Liessel

7.6
16
Groepen.nl logo

Rustig gelegen groepsaccommodatie voor 16 personen, aan de rand van de Peel op een boerderij met paarden. Op het terrein wordt ook boerengolf gespeeld. Er is tevens een paardenranch aanwezig.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel speelvoorzieningen

Je hebt de beschikking over een woonkamer met zithoek en eetgedeelte, radio en tv met dvd-speler. Een keuken met veel voorzieningen. Op de benedenverdieping tref je twee badkamers met douche en toilet aan en 2 tweepersoons kamers. Mindervaliden kunnen hier ook terecht (informeer bij Groepen.nl naar de mogelijkheden). Indien je bedlinnen huurt, worden deze bedden voor je opgemaakt. Op de eerste verdieping zijn 4 driepersoons kamers. Buiten zijn diverse speelmogelijkheden op het terrein zoals volleybal, voetbal en trapskelters. Er is een jeu de boules baan, trampoline, basket, schommel en een dartbord. Er zijn diverse arrangementen in overleg met de eigenaar mogelijk. Bij slecht weer kun je je goed vermaken in de spellenhal. 

Samen struinen door de bossen

De groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van het dorp Liessel, op enkele kilometers van het dorp Deurne, middenin het Brabantse Peelgebied. Het geheel ligt in een landelijke en bosrijke omgeving. Voor de paardenliefhebbers zijn hier volop mogelijkheden. Je kunt eventueel ook je eigen paard meenemen. Fietsers en wandelaars kunnen een bezoek brengen aan het natuurreservaat de Groote Peel met het bezoekerscentrum. In de omgeving zijn diverse zwembaden, golfbaan, pretpark. 

Huisje huren Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie liessel

De ligging van "groepsaccommodatie liessel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.