Groepsaccommodatie Liessel

9
40
Groepen.nl logo

Rustig gelegen groepsaccommodatie voor 29 personen met mogelijkheid tot uitbreiding naar 40 personen aan de rand van de Peel. 

Een groepsaccommodatie in Brabant met volop mogelijkheden voor sport en spel

Je hebt de beschikking over een grote woonkamer met zit- en eetgedeelte met bar en haard. Deze ruimte is voorzien van radio en tv met dvd-speler. De professionele keuken is van alle gemakken voorzien. De gehele groepsaccommodatie bevindt zich op de begane grond, hierdoor is deze accommodatie ook zeer geschikt voor mensen met een beperking. In totaal zijn er dertien slaapkamers. Alle kamers beschikken over eigen sanitair. Enkele kamers en 1 badkamer zijn geschikt voor mensen met een lichte beperking. Je kan op de eerste verdieping nog twee extra kamers huren waardoor je er met maximaal 40 personen kan verblijven. Er is een extra spellenruimte. Buiten heb je een (overdekt) terras en volop mogelijkheden voor sport en spel. Achter deze groepsaccommodatie bevindt zich een binnenmanege met stalling en weidegang. Je eigen paard meenemen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Samen struinen door de bossen

De accommodatie is gelegen in het buitengebied van het dorp Liessel, op enkele kilometers van het dorp Deurne, midden in het Brabantse Peelgebied. Het geheel ligt in een landelijke en bosrijke omgeving. Fietsers en wandelaars kunnen een bezoek brengen aan het natuurreservaat de Groote Peel met het bezoekerscentrum. In de omgeving zijn diverse zwembaden, golfbaan en pretpark. 

Weekendje weg in Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie liessel

De ligging van "groepsaccommodatie liessel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.