Groepsaccommodatie Lierop

9.6
20
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is aan de bosrand gelegen. De accommodatie is op een akker gebouwd en wordt aan de achterzijde begrensd door een houtwal en beschikt over een eigen tuin. De kinderen kunnen hier veilig spelen terwijl je op het overdekte terras geniet van een drankje. Vanuit het grasveld is de aangelegen fietsroute direct te bereiken. Ook kun je vanaf hier diverse bos- of heidewandeling starten. 

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met groot veld 

De groepsaccommodatie is toegankelijk via een eigen ingang en heeft een eigen parkeerplaats en tuin. De comfortabele boxspring bedden zijn al opgemaakt. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.
Alle slaapkamers zijn op de begane grond gelegen. Één van de tweepersoonskamers is voorzien van een badkamer die geschikt is voor mindervaliden waarbij er, in overleg, hoog- en laag complexe verpleegkundige zorg kunnen bieden aan maximaal twee personen. Er kan ten alle tijden een extra kinderbedje op de kamer worden geplaatst. In de ruime woonkamer kun je relaxen op de diverse banken bij de houtkachel. De open keuken is van alle gemakken voorzien. 
De eigenaren kunnen ook maaltijden verzorgen. Op de eerste verdieping bevindt zich een speelkamer waar de kleine maar ook de grotere kinderen zich kunnen vermaken met diverse spelletjes. De tuin bestrijkt ongeveer 1500 m 2 met grasveld. Er is een jeu des boules baan en een outdoor tafeltennistafel.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten


Er zijn diverse wandelroutes van dit gebied te verkrijgen. Tevens is het aan de tuin aangelegen fietspad te bereiken, waar diverse routes je langs de mooiste plekken uit de omgeving voeren.
Op loopafstand bevindt zich het boscafé. Je kunt vanuit Moorsel gemakkelijk het beiaard- en natuurhistorisch museum in Asten bereiken alsmede Toverland en de steden Eindhoven en Helmond.

Weekendje weg Brabant? Bekijk ook ook de andere groepsaccommodaties in Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie lierop

De ligging van "groepsaccommodatie lierop" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.