Vakantieboerderij Holthees

8.8
18
Groepen.nl logo

Landelijke en aan een rustige zandweg gelegen accommodatie, voor groepen van diverse aard tot 18 personen. De groepsaccommodatie ligt naast de HOL-116 en is eventueel in combinatie te huur, waardoor er plaats is voor 28 personen. Een locatie welke voor vele doeleinden geschikt is; families, feesten, cursussen enz. Voor een bruiloft of feest is het mogelijk de groepsaccommodatie met het hele terrein voor 24 uur te huren. Aantal dag gasten tot 100 personen mogelijk.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met grote tuin 

Je hebt de beschikking over een grote recreatieruimte, eventueel met biertap, met een spekstenen houtkachel, knusse zithoek, een aparte speel- of stafkamer. Een compleet ingerichte keuken. Op de begane grond is een aparte toiletgroep. De eerste verdieping heeft 7 tweepersoons slaapkamers, alle voorzien van eigen douche, toilet en wastafel. Als groep heb je de beschikking over een ruime privétuin met terras. Tevens beschikt de locatie over een aparte werkruimte. Voor bedrijven/instellingen maken de eigenaren een offerte op maat voor werkdagen of cursussen 'op de hei'.

Samen wandelen door het bos 

Direct vanuit de boerderij is er gelegenheid om te wandelen in het aangrenzende bos. De hoeve ligt ± 500 meter van de Pieterpadroute. Zwemgelegenheid op 1,5 km afstand, officiële fietsroutes in de nabijheid van de boerderij. Verder diverse mogelijkheden voor uitstapjes in de regio, zoals; Zoo Parc Overloon en de Kasteeltuinen in Arcen. Er zijn mogelijkheden voor fietsverhuur in het dorp.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij holthees

De ligging van "vakantieboerderij holthees" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.