Vakantieboerderij Holthees

8.5
10
Groepen.nl logo

Een landelijk, oorspronkelijk voorhuis van een boerenhoeve, aan een rustige zandweg gelegen. Geschikt voor groepen tot 10 personen van diverse aard o.a. families, vrienden e.d. Het achterhuis wordt door de eigenaar bewoond. Deze groepsaccommodatie is eventueel in combinatie met de HOL-186 te huur, waardoor er mogelijkheden ontstaan voor groepen tot 28 personen. Voor een bruiloft of feest is het mogelijk de groepsaccommodatie met het hele terrein voor 24 uur te huren. Aantal dag gasten tot 100 personen mogelijk.Prijzen op aanvraag.

Een groepsaccommodatie in Brabant met grote tuin 

Je hebt de beschikking over een zitkamer met houtkachel, een aparte eetkamer, compleet ingerichte keuken, 2 douches en 2 toiletten. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapruimtes. De bedden zijn voorzien van dekbedden en in de zomermaanden door muskietennetten omgeven. Buiten heb je de beschikking over een grote eigen tuin met tuinmeubilair, een vuurplaats en een weidse blik over de omliggende weides en velden.

Samen wandelen in het aangrenzende bos 

Direct vanuit de boerderij heb je gelegenheid om te wandelen in het aangrenzende bos. De Hoeve ligt ± 500 meter van de Pieterpadroute. Zwemgelegenheid ligt op 1,5 km afstand, officiële fietsroutes liggen in de nabijheid van de boerderij. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor uitstapjes in de regio, zoals; Zoo Parc Overloon en de Kasteeltuinen in Arcen. Er zijn mogelijkheden voor fietsverhuur in het dorp. Station Vierlingsbeek ligt op 1 km afstand van de boerderij.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij holthees

De ligging van "vakantieboerderij holthees" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.