Groepsaccommodatie Heusden

8.6
30
Groepen.nl logo

Geniet van de rust en ruimte aan de rand van Nationaal park De Groote Peel. Kom heerlijk genieten van de natuur en het buitenleven, waar de kinderen lekker vrij rond kunnen spelen. Deze individuele huisjes geven de mogelijkheid om je even rustig terug te trekken of om de allerkleinsten in alle rust even te laten slapen. Neem de honden mee en maak een mooie wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving.

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met binnenzwembad 


De locatie bestaat uit zes individuele huisjes en een ruime gemeenschappelijke ruimte. Er zijn 4 huisjes (2x vierpersoons en 2x vijfpersoons) inpandig en 2 zespersoons huisjes op ca. 50 meter van het hoofdgebouw.  De gemeenschappelijke ruimte is uitsluitend buitenom bereikbaar en beschikt over drie toiletten, een keuken en genoeg tafels en stoelen om samen te eten, spelletjes te spelen of een film te kijken via de beamer. Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, speel een potje jeu de boules, ga lekker trampoline springen of organiseer een volleybaltoernooi. In de pannakooi kan worden gevoetbald of gehockeyd of race lekker rond op een van de vele skelters. Je zult je niet vervelen!

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten


Deze accommodatie is gelegen in een oase van rust in het hart van Nationaal Park de Groote Peel. Je kunt heerlijke wandelingen of fietstochten maken, waar zelfs aan de allerkleinsten is gedacht,

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie heusden

De ligging van "groepsaccommodatie heusden" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.