Groepsaccommodatie Helenaveen

10
14
Groepen.nl logo

Lekker even weg in een unieke groepsaccommodatie, een voormalig klooster. Voor een weekend, een midweek of een week, ook in de zomer. Gelegen in het natuurgebied De Peel. Geschikt voor vakantie, bezinning, een cursus of de viering van een speciale gebeurtenis. Voor groepen tot 14 personen. Met een multifunctionele ruimte op de eerste verdieping. 

Een groepsaccommodatie in Brabant in natuurgebied De Peel

Er zijn in totaal 7 tweepersoons kamers, waarvan 1 op de begane grond, voorzien van eigen douche en toilet. Er zijn 2 kamers op de eerste en 4 op de tweede verdieping. Voor de kamers op de verdiepingen zijn er 3 douches en 4 toiletten. De woonkamer is een lichte serre met een eet- en zitgedeelte. Er is een compleet ingerichte keuken. De grote multifunctionele ruimte op de eerste verdieping is geschikt voor spelletjes, tafeltennis e.d., maar ook voor workshops en trainingen. Een muziekinstallatie is aanwezig. Buiten vind je een besloten tuin met diverse zonnige terrassen. Voor extra ruimte is - tegen meerprijs - de "oude" refter te gebruiken voor vergaderingen of beeldende activiteiten (laatste foto).

Ontdek samen de mooie omgeving 

De groepsaccommodatie is gelegen in de dorpskern van Helenaveen, met een restaurant, café en cafetaria aan de overkant. Het ligt te midden van bos- en waterrijke natuurgebieden op de grens van Brabant en Limburg in de Peel. In de omgeving zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden, ook huifkar- of solextochten zijn mogelijk. Toverland Sevenum en zwemparadijs de Schatberg zijn vlakbij.

Weekendje weg in Brabant? Bekijk ook de andere vakantiehuizen 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie helenaveen

De ligging van "groepsaccommodatie helenaveen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.