Groepsaccommodatie Helenaveen

9.1
18
Groepen.nl logo

Een paar dagen weg met familie of vrienden? Dit is de ideale plek voor een een mooi verblijf waar je vaak aan terugdenkt. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Een groepsaccommodatie in Noord Brabant met vuurplaats


De Hoeve beschikt over 8 slaapkamers, een gezamenlijke woonkamer en een compleet ingerichte leefkeuken. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer, waar de bedden zijn opgemaakt en handdoeken voor jullie klaarliggen. In de ruime keuken kun je een kopje koffie zetten, een wijntje drinken, koken of een hapje maken voor een leuke avond. Buiten is een terras met vuurplaats en (speel-)weide waar je volop actief bezig kunt zijn. Kortom: voor jong en oud van alles te beleven! 
Tot eind 2020 heeft u de beschikking over 5 slaapkamers en de gemeenschappelijke ruimtes!
 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten


Deze groepsaccommodatie is een perfect beginpunt van een wandeling of fietsroute door de Peel. Er lopen verschillende fiets- en wandelroutes voor de deur. Daarnaast zijn er talloze activiteiten te vinden in de directe omgeving zoals solex verhuur.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie helenaveen

De ligging van "groepsaccommodatie helenaveen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.