Vakantiehuis de Wei - voor stellen

8.6
2
Specialvillas.nl logo

Heeze is een heerlijke omgeving om tot rust te komen, bos en heide zijn vlakbij. Ideaal als je van wandelen en fietsen houdt en de rust van het Brabantse platteland wilt opzoeken. Het vakantiehuis is in 2019 opgeknapt en voorzien van alle gemakken. De inrichting is modern en sfeervol met stoere meubels en behoud van oude elementen. Veel lichtinval door de grote ramen, een rieten dak en knusse inrichting zorgen voor een luxe verblijf voor 2 personen. 

Het leven gaat gaat hier in slow motion voorbij, het uitzicht op de weilanden met af en toe geluiden uit de natuur, maken het tot een fijne plek om te onthaasten. En wil je toch even de drukte opzoeken, dan is een stad als Eindhoven makkelijk en snel te bereiken.

Vakantiehuis de Wei - 2 personen          

De woning ligt aan de rand van Leende en Heeze en heeft uitzicht op de omliggende weilanden. Op het terrein staat ook een woonhuis, echter door de ligging van de tuin aan het weiland, heb je veel privacy.
 
De woning is gelijkvloers.
Woonkamer met eet- en zithoek, tv en openslaande tuindeuren.
Open keuken met 4-pits elektrische kookplaat, koelkast met vriesgedeelte, oven/magnetron, vaatwasser, Nespresso-machine en waterkoker.

Slaapkamer met tweepersoonsbed.
Open badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.

Buiten
Tuin met tuinmeubilair. In de wei ernaast lopen enkele Quessant schapen die u af en toe komen begroeten.
Barbecue (exclusief houtskool).

Bijzonderheden

  • Informatiemap met wandel- en fietsroutes en mogelijkheden voor uitstapjes aanwezig. 
  • Bij aankomst is de woning 'startklaar': koffie, vaatwastabletten, vuilniszakken en wc-papier voor de eerste dagen.
  • In overleg is uw hond welkom, de tuin is niet omheind.

Omgeving

  • Afstand vanaf Utrecht ca. 107 km
  • Het vakantiehuisje ligt temidden van natuurgebieden zoals het Leenderbos, de Strabrechtse heide en de Groote Heide. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes en ruiterpaden, met een veelzijdigheid aan natuur, bossen, heidevelden en vennen wisselen elkaar af. Paddenstoelen zoeken, vogelgeluiden ontdekken of reeën in de avondschemering tegenkomen. Ieder seizoen heeft zo zijn charme.
  • Breng een bezoek aan abdij de Achelse Kluis of Kasteel Heeze, een rijksmonument met een opmerkelijke geschiedenis. (informeer naar de mogelijkheden voor een rondleiding)
  • Dierenrijk Europa bij Eindhoven
  • 18-holes golfbaan Haviksoord in Leende
  • Fietsen te huur via Heesterbikes (vanaf € 7,50 per dag). Zij kunnen de fietsen aan huis leveren (tegen betaling)

Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis de wei - voor stellen

De ligging van "vakantiehuis de wei - voor stellen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.