Groepsaccommodatie Heeswijk-Dinther

10
22
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan 22 personen met de mogelijkheid om het aantal uit te breiden tot maximaal 28 personen. Je bent van harte welkom met familie, vriendengroep of collega's om te verblijven, te ontdekken, te ontspannen, vergaderen of te recreëren en om met de hele groep te genieten van de brabantse gezelligheid op het terras aan het meertje of in de grote op hout gestookte hottub. 

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel sport- en spelvoorzieningen

De keuken, de eetruimte en de zithoek lopen in elkaar over, zodat je samen bent. Diverse tijdschriften, toeristische informatie, een grote flat screen tv met internet, beamer met scherm en gratis Wifi is er aanwezig. De keuken is uitgerust met veel voorzieningen. Binnen is er een aparte chill/speelruimte voorzien van een tafelvoetbalspel, diverse gezelschapsspellen, sjoelbak en draadloos internet. Buiten is er voldoende ruimte voor sport en spel. Er zijn voetbalgoaltjes, een buitentennistafel en een trampoline aanwezig. Openslaande deuren naar het overdekte terras met tuin op het zuiden en deze is voorzien van meubilair, een (overdekte) buitenkachel en een grote op hout gestookte hottub voor +/- 16 personen.  Leuk detail: vanuit de ontvangstruimte kijk je uit op de buitenbak van de manege waar de paarden vrij kunnen bewegen en worden getraind. Alle ruimtes zijn rookvrij en er is ruime parkeergelegenheid. Er zijn 5 slaapkamers en in totaal zijn er 4 toiletten, 4 douches en 4 wastafels verdeeld over 2 sanitaire ruimtes. Op aanvraag is het mogelijk om een 6 persoons appartement extra te huren met 3 slaapkamers. Uniek is het aanbod om tijdens je verblijf je eigen paard of je eigen pony mee te brengen. Indien gewenst maken we samen een passend programma. Wij zijn er op ingericht om het voor je paard zo fijn mogelijk te maken. Alles is afgestemd op de wensen van het paard. Zo krijgt je paard altijd de beste zorg.

Samen struinen door de bossen

De groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van het dorpje Heeswijk Dinther. Dichtbij riviertjes waar je wandelingen kunt maken in een bosrijke omgeving. Het is een fiets- en wandelomgeving, met vele bezienswaardigheden. Een bezoek aan kasteel Heeswijk (4 km) en de Kilsdonkse molen (2.5 km) mag je niet vergeten. 

Huisje huren in Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie heeswijk-dinther

De ligging van "groepsaccommodatie heeswijk-dinther" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.