Groepsaccommodatie Heeswijk Dinther

7.9
12
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Heeswijk-Dinther, een bosrijke omgeving in de provincie Noord-Brabant en bestaat uit een combinatie van tenten. Op het terrein van een voormalige camping, dé ideale locatie voor studenten, bedrijven, scholen en verenigingen. Op hetzelfde terrein bevinden zich ook de HWD-2059 en de HWD-2417.
Geopend van juni t/m oktober.  

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met kampvuurplaats

Het ruime terrein is een heerlijke plek voor groepen die iets willen ondernemen, voetballen of zeskamp er is voldoende ruimte om iets te organiseren. Er zijn 2 slaaptenten met ieder 6 bedden en een verblijfstent met zithoek. Om te koken is er een keukenunit welke van alle gemakken is voorzien. Er zijn 7 douches en 7 toiletten in een sanitaire unit. Er is een enorm grasveld rondom de tenten voor het organiseren van spellen e.d. Ook is het mogelijk om 2 eigen tenten of caravans erbij te plaatsen. Er is eventueel meer ruimte, informeer dan wat er mogelijk is.

Samen struinen door de bossen

Heeswijk-Dinther ligt in een bosrijke omgeving in het gastvrije Noord-Brabant. Veel fietsroutes en wandelpaden in de buurt, of bezoek met je groep Kasteel Heeswijk, het 1000 jaar oude kasteel is de moeite waard! Toch is er in de omgeving van Heeswijk-Dinther van alles te doen. Zo kent Heeswijk-Dinther een gezellig centrum met restaurants en komt ook de cultuurliefhebber komt in Heeswijk-Dinther aan zijn trekken. Maar ook de stad Den Bosch ligt maar op 20 autominuten afstand.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie heeswijk dinther

De ligging van "groepsaccommodatie heeswijk dinther" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.