Groepsaccommodatie Heeswijk-Dinther

7.8
34
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Heeswijk-Dinther, een bosrijke omgeving in de provincie Noord-Brabant. Dé ideale locatie voor studenten, bedrijven, scholen en verenigingen.
Tegen deze accommodatie ligt de HWD-2417. Op het terrein bevindt zich ook nog de HWD-2117. 

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met bar

Het ruime terrein is een heerlijke plek voor groepen die iets willen ondernemen, voetballen of zeskamp er is voldoende ruimte om iets te organiseren. Als de groep groter is dan 22 personen, heb je de beschikking over 2 slaapzalen. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het sanitair is bij de slaapkamers en je kunt ook van het  sanitair gebouw gelegen op het terrein gebruik maken. Behalve de bar (Let op: geen werkende bierkranen) heeft de ruimte een zithoek en voldoende tafels en stoelen. Er is een biljart, voetbalspel en dartborden. Het voormalige zwembad is in gebruik als zandbak. 

Samen struinen door de bossen

Heeswijk-Dinther ligt in een bosrijke omgeving in het gastvrije Noord-Brabant. Veel fietsroutes en wandelpaden in de buurt, of bezoek met je groep Kasteel Heeswijk, het 1000 jaar oude kasteel is de moeite waard!  Toch is er in de omgeving van Heeswijk-Dinther van alles te doen. Zo kent Heeswijk-Dinther een gezellig centrum met restaurants en komt ook de cultuurliefhebber komt in Heeswijk-Dinther aan zijn trekken.  Maar ook de stad Den Bosch ligt maar op 20 autominuten afstand. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie heeswijk-dinther

De ligging van "groepsaccommodatie heeswijk-dinther" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.