Vakantieboerderij Hapert

8.1
42
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gevestigd in een langgevelboerderij. Alle 14 kamers zijn voorzien van eigen sanitair en een televisie. Kom gezamenlijk koken in de professionele keuken aan het kookeiland. Of schenk een drankje in aan de bar. Geniet van de buitenruimte met terrassen en speelvelden. Vergadering? Deze groepsaccommodatie beschikt over alle moderne vergaderfaciliteiten. De groepsaccommodatie is geschikt vanaf 28 tot 42 personen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel speelvoorzieningen

Op de begane grond zijn 4 ruime slaapkamers voorzien van 2 bedden (mogelijkheid tot het bijplaatsen van 1 of 2 bedden per kamer). Deze kamers hebben aangepast sanitair en zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Er zijn brede deuren en geen drempels. De 10 slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van twee boxspring bedden (mogelijkheid tot het bijplaatsen van 1 of 2 bedden per kamer). De ruime keuken is voorzien van veel gemakken. De gezamenlijke ruimte met bar, muziekcomputer, beamer, tv maakt deze groepsaccommodatie compleet. Er zijn diverse eet en zitgedeeltes gecreëerd.
Deze ruimte is ook geschikt voor vergaderingen. Het gedeeltelijk overdekt terras is voorzien van tuinmeubilair. De omheinde tuin, trampoline, zandveldje, tafeltennistafel, voetbalspel, grasveld en diverse gezelschapsspellen maken deze accommodatie ook voor kinderen zeer geschikt. Deze accommodatie is beschikbaar op basis van zelfverzorging.

Ontdek samen de diverse natuurgebieden

Dit bosrijke gebied is uitstekend geschikt voor fiets- en wandeltochten. Een (fiets)bezoek aan de abdij in Postel is zeer de moeite waard, op loopafstand is een fietsverhuur aanwezig. In de omgeving is het vakantiepark op steenworp afstand, hier kun je genieten van een subtropisch zwembad, bowlingbaan en indoorspeelparadijs. 

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij hapert

De ligging van "vakantieboerderij hapert" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.