Groepsaccommodatie Hapert

10
80
Groepen.nl logo

Welkom in deze luxe accommodatie gevestigd in twee boerderijen, je hebt als groep de gehele locatie tot je beschikking. Er zijn 14 kamers en 12 boerderijlodges. Kom gezamenlijk koken in de professionele keuken aan het kookeiland. Of schenk een drankje in aan de bar. Geniet van de buitenruimte met terrassen en speelvelden of van een film op het hoge resolutie plasmascherm. De accommodatie is omringt met grasvelden en terrassen voorzien van volleybalnet, tafeltennistafel, trampoline en voetbalspel. Vergaderfaciliteiten zijn op maat te verzorgen. De accommodatie is geschikt vanaf 70 tot 80 personen.

Een groepsaccommodatie in Brabant met veel speelvoorzieningen

Alle 14 kamers en 12 boerderijlodges zijn voorzien van eigen sanitair en een televisie. Op de begane grond zijn er 4 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot het bijplaatsen van 1 of 2 bedden per kamer). Deze kamers hebben aangepast sanitair en zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Er zijn brede deuren en geen drempels. Er zien 10 slaapkamers op de eerste verdieping (mogelijkheid tot het bijplaatsen van 1 of 2 bedden per kamer). Daarnaast heb je de beschikking over 12 boerderijlodges gelegen in de carréboerderij. Per boerderijlodge overnacht je met 4 tot 6 personen. De boerderijlodges zijn voorzien van twee bedstedes. Daarnaast kunnen er op de begane grond extra bedden geplaatst worden. Alle boerderijlodges (50m2) zijn ingericht met een zithoek, eethoek, keuken en eigen badkamer. De boerderijlodges zijn ook bijzonder geschikt als externe werk-recreatieruimte of om te spreiden in groepen. De gezamenlijke(recreatie) ruimte met bar, muziekcomputer, beamer en plasmascherm maakt deze accommodatie compleet. Het gedeeltelijk overdekt terras is voorzien van tuinmeubilair. Dit terras verbindt de langgevelboerderij met de 12 boerderijlodges in de carréboerderij.
De omheinde tuin, volleybalnet, trampoline, zandveldje, tafeltennistafel, voetbalspel, grasveld en diverse gezelschapsspellen maken deze accommodatie ook voor kinderen zeer geschikt. De groepsaccommodatie is beschikbaar op basis van zelfverzorging.

Ontdek samen de diverse natuurgebieden

De accommodatie is omringd door natuur en grenst aan diverse natuurgebieden. Dit bosrijke gebied is uitstekend geschikt voor fiets- en wandeltochten. Een (fiets)bezoek aan de abdij in Postel is zeer de moeite waard. Op loopafstand is een fietsverhuur aanwezig.Uniek in de omgeving is het vakantiepark op steenworp afstand. Hier kun je genieten van een subtropisch zwembad, midgetgolf, speelhal, bowlingbaan en indoorspeelparadijs. 



Huisje huren in Brabant? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie hapert

De ligging van "groepsaccommodatie hapert" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.