Vakantieboerderij Hapert

7
30
Groepen.nl logo

Bij deze groepsaccommodatie heb je heel veel ruimte om samen te zijn. De leefruimte is maar liefst 200 m2! 

Een groepsaccommodatie in Brabant met groot speelveld

Grote eettafels om met z'n allen te eten en een zithoek bij de TV om te relaxen. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er een hoge resolutie beamer met scherm, televisie en tafelvoetbalspel. De groepsaccommodatie beschikt over 10 royale slaapkamers met boxspringbedden en een eigen badkamer. Twee slaapkamers op de begane grond met een eigen entree. Rondom het gebouw wordt een tuin aangelegd met een groot speelveld, trampoline, zandbak, volleybalnet en een tafeltennistafel. Door de overkapping en het tuinmeubilair kun je buiten genieten met de hele groep. 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

Door ligging aan het park fijn om te wandelen, fietsen, skeeleren of genieten aan het water. Tevens is het een goede uitvalsbasis voor een dagje Efteling, Bobbejaanland of Safaripark de Beekse Bergen.  Tilburg, 's-Hertogenbosch (30 min) en Eindhoven (15 min) zijn vanuit het verblijf goed bereikbaar.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij hapert

De ligging van "vakantieboerderij hapert" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.