Vakantieboerderij Handel

9
20
Groepen.nl logo

(rookvrije) Vakantieboerderij, landelijk gelegen in de Peel. Verbouwd voor groepen t/m 20 personen (en 1 baby). Een unieke plek om met familie of vrienden samen te zijn. Ook een plek om ongestoord te vergaderen of te trainen. De groepsaccommodatie is niet geschikt voor jeugd-/studentengroepen.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met voetbalveld

Je komt aan via een eigen oprit en parkeerplaats. De leefruimte heeft een zithoek met zitbanken en fauteuils, van waar je door de grote glazen 'staldeuren' een weids uitzicht hebt. In de leefruimte is een aparte tv-hoek. Er is een tafelvoetbalspel, een sjoelbak, een dartbord met pijltjes, diverse boeken, puzzels, duplo, auto's en gezelschapsspellen. Er is een apart eetgedeelte, met aangrenzend een open keuken die van alle gemakken is voorzien. De vakantieboerderij biedt slaapplaats aan 20 personen en 1 baby extra. Er zijn 9 slaapkamers, waarvoor dekbedden en kussens aanwezig zijn. Je kunt zelf bedlinnen meenemen, maar desgewenst is bedlinnen te huur. Op 1 van de slaapkamers boven staat een houten kinderbedje met matras. Alle 9 slaapkamers hebben een badkamer met douche, wastafel en toilet. De keukendeur uitlopend, kom je op het terras. In de houten blokhut staat een tafeltennistafel (met batjes en ballen). Je kijkt uit over het royale buitenterrein, met o.a. een voetbalveld, een kinderspeelplek met schommels en trampoline. Mocht je fietsen meenemen, dan kun je deze in de schuur stallen.

Samen struinen door de bossen

De groepsaccommodatie ligt aan een rustige weg in een gebied van bos- en boerenlandschap, akkers en weilanden. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Er ligt een informatiemap klaar met tal van mogelijke dagbestedingen: wandel-, fiets-, skeelerroutes, bossen, speeltuinen, attractieparken, musea, natuurcentrum, agro-bezichtigingen, boerengolf, zwemmen, roeien, restaurants, etc. 

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij handel

De ligging van "vakantieboerderij handel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.