Groepsaccommodatie Erp

9.3
14
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie met allerlei voorzieningen ligt in het buiten gebied van Erp. De accommodatie biedt slaapgelegenheid voor 14 personen met een gezamenlijke verblijfsruimte. Daarnaast is er een mogelijkheid om een tent, caravan of camper te plaatsen. 

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel sport- en spelmogelijkheden

Deze groepsaccommodatie beschikt over een groepsruimte met een bar, keuken, pooltafel en een eethoek. Het terras met de beschikking over een volleybalveld, goal, basketbal, jeu de boules, kubb en een beugelbaan! In de sportruimte is een beperkte mogelijkheid om sportief te zijn, met ook gelegenheid voor tafelvoetbal en darten. 

Ontdek samen de afwisselende natuur

In de omgeving is voor iedereen van alles te beleven. Op sportief maar zeker ook op natuur en cultuur gebied. Er zijn talloze mogelijkheden, unieke activiteiten op zowel recreatief, sociaal en sportief gebied te beleven. Ook eet- en drinkgelegenheden zijn er genoeg. 

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Brabant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie erp

De ligging van "groepsaccommodatie erp" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.