Natuurhuisje in Eerde

2
Natuurhuisje.nl logo

Deze wellnesscamping is ook kamperen (met je eigen tent), maar dan anders! Deze camping onderscheid zich van anderen door aanwezigheid van 3 sauna s en knusse rustruimte, met in de wellnesstuin een koude/warme douche met stortemmer, dompelbad, kruidenbad en een houtgestookte hot-tub. Een zonneweide met hangmatten en ligbedjes completeren het geheel. Badkleding is in de sauna en hot-tub niet toegestaan. Door de corona is de ligweide te klein, je tent of caravan staat nu a.h.w. in onze saunatuin. De camping is daarmee clothing optional. Onder het motto: Gewoon respect voor elkaar!! Sanitair: douche, 2 toiletten, een aanrecht voor de vaat en een stortplaats chemisch toilet. Er is gratis WiFi. Wil je creatief bezig zijn bijv. beeldhouwen of mozieken, er is gereedschap aanwezig. Voor het materiaal zorg je zelf. De 8 kampeerplaatsen zijn rond een natuurvijver. Onder andere door de steile oevers is het een kindvrije camping. Het terrein is voorzien van een hekwerk en de poort is op slot.

Bijzonderheden natuurhuisje in eerde

Contactloos verblijf, Internettoegang (WiFi), Tuin, Tuin (omheind), Internet, Meertje, Sauna, Jacuzzi / hottub, Infrarood sauna, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Bad, Jacuzzi / hottub

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in eerde

De ligging van "natuurhuisje in eerde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.