Natuurhuisje in Eerde

2
Natuurhuisje.nl logo

De blokhut is compleet ingericht met twee eenpersoonsbedden welke naast elkaar of los van elkaar geplaatst kunnen worden. Ook aanwezig badjassen badhanddoeken en washandjes. Een kleine compleet ingerichte keuken met een elektrisch kookplaatje en oventje maakt de blokhut compleet. Tegenover het natuurhuisje is een beschut terras met een tafel en stoelen. De douche en toilet zijn vlakbij en maken deel uit van onze piepkleine camping. Wat de minicamping zo bijzonder maakt is de uitgebreide wellnessvoorziening, met een infrarood een Finse en een houtgestookte barrelsauna. hot-tub en kruidenbad. Afkoelen kan men in het dompelbad, met de stortemmer, of gewoon onder de douche. Het wellnessgedeelte beschikt ook over een kleine zonneweide met ligbedjes en hangmatten. Let op; de wellness is niet privé en je recreëert daar zonder badkleding. Voor de prijzen van de wellness zie onze site, of stuur een bericht. Hot-tub minimaal 1 dag van te voren bespreken ivm water verversen en warm stoken.

Bijzonderheden natuurhuisje in eerde

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Koel-/vriescombinatie, Terras, Tuin (omheind), Meertje, Terras (gemeenschappelijk), Sauna, Jacuzzi / hottub, Infrarood sauna, Keuken, Eenpersoonsbed (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in eerde

De ligging van "natuurhuisje in eerde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.