Vakantieboerderij Dieden

7.6
20
Groepen.nl logo

In een kerkdorpje van de gemeente Ravenstein ligt deze groepsaccommodatie. Geschikt voor jong, oud en mensen met een beperking. Je wordt gastvrij ontvangen in een ruime recreatieruimte met  open haard. In de omgeving is voldoende te beleven van cultuur, bekende attractieparken tot prachtige fiets- en wandelroutes. Naast de groepsaccommodatie bevindt zich een mini-camping en nog een andere accommodatie de RAV-1223.

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met sportveld 

Een dagverblijf met volledig ingerichte keuken, tv en zithoek met open haard, dat ook dienst doet als eetzaal, met spelletjes- en lectuurkast. In de groepsaccommodatie zijn 6 slaapkamers (zie slaapkamer indeling). Er zijn ruime sanitaire voorzieningen. Ook is er een aparte toiletgroep, die aangepast is voor rolstoelgebruikers (informeer bij Groepen.nl naar de mogelijkheden). Buiten zijn twee terrassen, op één daarvan kan gebarbecued worden. Er is een sportveld, waar je bijvoorbeeld kunt volley- of voetballen en een jeu de boules baan. Voor de kinderen is er onder andere een zandbak, speeltuintje en dierenwei met kleinvee. 

Wij raden aan om eerst te gaan kijken bij deze accommodatie voordat je definitief boekt. Een optie en kijkafspraak kan bij groepen.nl gemaakt worden.


Bezoek samen diverse musea 

De boerderij bevindt zich in Dieden. De accommodatie ligt als een oase aan de rivier de Maas op de grens van Brabant en Gelderland. In dit gebied zijn veel verschillende ambachtelijke bedrijfjes en musea te bezoeken. In Brabant vind je verschillende bekende attractieparken. Er zijn ook wandelgebieden met hei- en zandverstuivingen zoals Herperduin, de Maashorst en de Peel. Ook zijn er diverse wandelroutes die leiden door de diverse omringende natuurgebieden. Een bezoek aan de Sint Jans kathedraal in 's-Hertogenbosch is zeker de moeite waard!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij dieden

De ligging van "vakantieboerderij dieden" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.