Comfort 5 personen MIVA

8.8
5
Topparken.nl logo

Verblijf op ons natuurrijke vakantiepark Résidence de Leuvert en geniet van een vakantie in het altijd gezellige Noord-Brabant

Dit vakantiehuis biedt ruimte voor 5 personen en is geschikt voor mindervaliden. Het woongedeelte is modern ingericht en bestaat uit een gezellig zitgedeelte met flatscreen tv en een comfortabele eethoek. De aangrenzende keuken is volledig ingericht met onder andere een koelkast met diepvriesvak, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een mooi uitzicht op de eigen tuin. Via de openslaande deuren komt u terecht op het terras met tuinset en parasol. 

De vakantiewoning heeft twee slaapkamers; een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Alle bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt, zodat u hier geen omkijken naar heeft. De moderne badkamer is ingericht met een lage wastafel, een brede douche met douche kruk en een toilet met toiletbeugels. 

De drempelhulp en de ruime opzet van de woning maakt dat alle ruimtes toegankelijk zijn voor mindervaliden. Parkeer uw auto naast het vakantiehuis en het genieten kan beginnen! 

Boekingsinformatie

Ligging comfort 5 personen miva

De ligging van "comfort 5 personen miva" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.