Deluxe 4 personen spa

8.8
4
Topparken.nl logo

Luxe, vrijstaand 4-persoons vakantiehuis met prachtig aangelegd terras en voorzien van alle moderne gemakken. Een heerlijk vakantiehuis in de prachtige natuur van Noord-Brabant, voor een onbezorgde vakantie met uw familie of vrienden.

Dit luxe vakantiehuis beschikt over een modern interieur, heeft veel natuurlijk lichtinval en is voorzien van alle gewenste gemakken. De perfect aangelegde tuin met eigen spa is de ideale plek voor ontspanning tijdens uw verblijf.

De modern ingerichte woonkamer bestaat uit een eet- en zitgedeelte met flatscreen tv. De open keuken is compleet ingericht met onder andere een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Kortom, alle voorzieningen voor een fijn, zorgeloos verblijf. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers met beide twee eenpersoons bedden, waarvan twee boxsprings. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. De auto kan bij het vakantiehuis geparkeerd worden en alle bedden zijn bij aankomst opgemaakt, zodat het genieten van de vakantie gelijk kan beginnen!

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen spa

De ligging van "deluxe 4 personen spa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.