Deluxe 4 personen Wellness

8.6
4
Topparken.nl logo

Luxe en vrijstaand 4-persoons vakantiehuis met prachtig aangelegd terras en voorzien van alle moderne gemakken. Een heerlijk vakantiehuis, in de prachtige natuur van Noord-Brabant, voor een onbezorgde vakantie met uw familie of vrienden.

Een luxe en ontspannen vakantie? Die beleeft u zeker in dit vakantiehuis voor 4 personen. Met een sauna, spa én buitendouche is ontspanning gegarandeerd. U vindt deze privé wellness faciliteiten in de tuin van uw vakantiehuis. Tevens vindt u hier een ruim terras met een luxe tuinset en een parasol. Uw auto parkeert u gemakkelijk bij het vakantiehuis.

Binnen treft u een moderne zit- en eethoek en geniet u van veel natuurlijk lichtinval. De keuken is volledig ingericht met o.a. een koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Het luxe vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers met comfortabele eenpersoons boxspringbedden, een badkamer met een wastafel en douche en toilet. Het gebruik van WiFi is gratis in dit vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen wellness

De ligging van "deluxe 4 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.